Избор на продукти

Когато намерите желания продукт, изберете бутон Добави в количката. Ще бъдете пренасочен към страницата на Количката, където ще видите всички избрани от Вас продукти. Там можете да коригирате избраните количества или да премахвате продукти, които не са нужни. Ако желаете да се върнете и да продължите избора на продукти, натиснете Продължавам избора на продукти!.

Информация за доставка

Изберете бутон Поръчвам, за да изпратите поръчката си. Ако сте нов клиент ще трябва да се регистрирате с попълване на регистрационната форма. Попълването на формата отнема до 2 минути. Ако адресът за доставка не съвпада с адреса за фактуриране, моля, изберете опцията Добавете нов адрес за доставка и въведете необходимата информация там.

Изпращане на поръчката

За да завършите поръчката, моля, изберете предпочитан разплащателен метод и използвайте полето Коментари, за да добавите коментар. Ако сте съгласни с Условия за ползване, изберете Поръчвам, за да продължите напред.

В зависимост от продуктите в поръчката и възможните опции, можете да изберете начин на доставка. Изберете начина на доставка, който е най-евтин или удобен.